×

SUPPORT in 3 stappen

1 Bel Ons : 0485 - 745 070
2 Scherm overname: HELP MIJ!
3 OPGELOST!
WETRANSFER       DOWNLOADS       TICKET AANMAKEN

Openingstijden

Ma - Vr 8:30 - 17:00 uur
Za - Zo Alleen op afspraak
Bij spoed bel : 0485 - 745 070

FORGOT YOUR DETAILS?

Cloud service provider wordt steeds vaker ingeschakeld door bedrijven

Digitale innovaties en nieuwe technologieën hebben ons leven in de afgelopen jaren flink veranderd. Niet alleen in de privésfeer, maar ook op zakelijk gebied. Het liefste werken we vanaf verschillende locaties. Vanuit huis of aan de andere kant van de wereld. Om dat mogelijk te maken kiezen steeds meer bedrijven ervoor om samen te werken met een cloud service provider. Diverse cloud oplossingen maken het mogelijk om altijd- en overal snel, slim en veilig te kunnen werken. Ook benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Lees dan snel verder.

Altijd en overal toegang tot de werkplek

Altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens. Op kantoor, vanuit huis, bij de klant of op vakantie. Maar wat is hiervoor eigenlijk nodig? Hiervoor heeft u alleen een computer en een werkende verbinding met het internet nodig. Noodgedwongen werken vanuit huis? Geen probleem. Door gebruik te maken van slimme cloud oplossingen kunt u werken zonder beperkingen. Ander bijkomend voordeel? U kunt de medewerkers een work-life balans bieden die bij hen past.

Verzekerd van een veilige werkplek met behulp van een cloud service provider

Een cloud service provider houdt 24/4 toezicht om te voorkomen dat virussen en malware uw bedrijf binnendringen. Ook zijn zij altijd op de hoogte van de meest recente updates en zullen deze direct plaatsen wanneer beschikbaar. Verliest één van de medewerkers zijn of haar laptop? Dan bieden cloud oplossingen je meer zekerheid als dit gebeurt. Zijn de gegegens opgeslagen in de cloud? Dan kan de medewerker met een nieuw apparaat binnen no-time weer aan de slag. Zeker weten dat bedrijfsgevoelige gegevens niet op straat komen te liggen? Dan kunnen de gegevens op de verloren laptop gewist worden op afstand.

Kosten besparen met cloud oplossingen

Door samen te werken met een cloud service provider kunt u kosten besparen. Het aanschaffen van hardware en dure software door gebruik te maken van cloud oplossingen verleden tijd. Ook is het installeren en beheren van data centers in het bedrijf niet meer nodig. Door te werken in de cloud betaalt u voor alleen voor wat echt nodig is. Tijdelijk opschalen om vervolgens weer af te schalen? Geen enkel probleem!

24/7 support van Divato als cloud service provider

Een mogelijke storing kan natuurlijk altijd gebeuren. In dat geval kunt u rekenen op de support van Divato. Als cloud service provider zullen wij er alles aan doen om de storing zo snel als mogelijk te verhelpen. Wij begrijpen als geen ander dat de werkplek 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar moet zijn. Daarom is de helpdesk van Divato dan ook 24/7 per week voor u beschikbaar.

Vandaag nog snel, slim en veilig werken?
Maak van uw werkplek onze zorg!

TOP