×

SUPPORT in 3 stappen

1 Bel Ons : 0485 - 745 070
2 Scherm overname: HELP MIJ!
3 OPGELOST!
WETRANSFER       DOWNLOADS       TICKET AANMAKEN

Openingstijden

Ma - Vr 8:30 - 17:00 uur
Za - Zo Alleen op afspraak
Bij spoed bel : 0485 - 745 070

FORGOT YOUR DETAILS?

HOSTING

Wanneer je een website laat ontwerpen is een sterk hostingpakket van belang. De hosting is de basis voor de website en is na de domeinnaam het belangrijkste onderdeel. Divato regelt zowel het domein registratieproces als de webhosting op hoogwaardige kwaliteit servers.

Of een website nu gebouwd wordt in Wordpress, Drupal of in een andere CMS omgeving. Een goede webhosting is altijd van belang en bepaalt in hoge mate de snelheid en veiligheid van de website.

Webhosting voor het web

Om webhosting te realiseren heb je een goede server nodig. Deze server kun je thuis installeren of je kunt gebruik maken van een server op een externe locatie zoals bij Divato in ons datacenter.

Door gebruik te maken van onze servers weet je dat deze altijd veilig en snel zijn. Ook verzorgen wij automatisch de vele updates die nodig zijn binnen een server omgeving en zorgen wij dat de hardware up-to-date blijft. Kortom wij bieden een plug-play webhosting omgeving.

Ben jij inmiddels enthousiast geworden over onze hosting oplossingen en wil je weten wat Divato voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

TOP