×

SUPPORT in 3 stappen

1 Bel Ons : 0485 - 745 070
2 Scherm overname: HELP MIJ!
3 OPGELOST!
WETRANSFER       DOWNLOADS       TICKET AANMAKEN

Openingstijden

Ma - Vr 8:30 - 17:00 uur
Za - Zo Alleen op afspraak
Bij spoed bel : 0485 - 745 070

FORGOT YOUR DETAILS?

VOIP

Wanneer jij verbonden bent, kun je succes boeken. Of dit is nu is vanaf thuis of vanaf kantoor. Met onze VoIP zakelijke oplossingen ben je overal goed bereikbaar.

Al meer dan 10 jaar lang kiezen bedrijven voor Divato voor telefonie en dus ook VoIP oplossingen. Dit doen zij om verschillende redenen, maar vaak vanwege de betrouwbare en persoonlijke aanpak.

Het gemak van VoIP telefonie

Waar staat VoIP eigenlijk voor? Nou VoIP betekent dus Voice over IP, ook wel bellen over het internet genoemd. Door covid-19 en het vele thuiswerken heeft dit een enorme vlucht genomen. Hoe fijn is het als je met je headset op ook vanuit huis kunt bellen?

Alle medewerkers in de organisatie hebben vaak hun eigen digitale telefoonnummer waarmee je ze gemakkelijk kunt bereiken. Ook als ze thuiswerken. Bereik van de telefoon is daarmee niet meer een belangrijke factor. VoIP groeit altijd met je mee, het is makkelijk in gebruik en makkelijk uit te breiden. Ben jij al klaar voor de toekomst met VoIP?

RoutIT-KPN

Met Hosted VoIP van Routit-KPN, kortweg HIP+ krijgt u de aller modernste telefooncentrale met alle denkbare functies die u als grote of kleine onderneming nodig heeft. Met HIP+ maakt het niet uit of u vanuit huis, bedrijfskantoor of virtueel kantoor werkt, vanaf nu mist u nooit meer belangrijke telefoontjes van uw klanten.

Samen met KPN werken wij op het grootste telefonieplatform ter wereld: Cisco Broadsoft. Dit platform wordt ook gebruikt door Tele2, Vodafone en enkele andere spelers. Broadsoft levert in deze het systeem voor bellen, chatten en vergaderen.

Optimale bereikbaarheid en samenwerking met HIP+

HIP+ is meer dan alleen bellen. Het is een totaalcommunicatie-oplossing die telefonie en samenwerkingsdiensten combineert. Uw nummer op kantoor is ook thuis of onderweg bereikbaar.

HIP+ kan naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf doordat u heel eenvoudig het aantal gebruikers kunt aanpassen. Vanaf een minimum van 2 gebruikersprofielen kunt u maandelijks nieuwe gebruikers of groepsopties toevoegen of opzeggen.

Ben jij inmiddels enthousiast geworden over VoIP telefonie en wil je weten wat Divato voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

TOP