×

SUPPORT in 3 stappen

1 Bel Ons : 0485 - 745 070
2 Scherm overname: HELP MIJ!
3 OPGELOST!
WETRANSFER       DOWNLOADS       TICKET AANMAKEN

Openingstijden

Ma - Vr 8:30 - 17:00 uur
Za - Zo Alleen op afspraak
Bij spoed bel : 0485 - 745 070

FORGOT YOUR DETAILS?

WEBSITES

Bent u op zoek naar een nieuwe website of heeft uw website een make-over nodig?

Internet is de primaire bron geworden voor informatie uitwisseling en communicatie. Een eerste kennismaking met uw bedrijf of vereniging loopt veelal via uw website. Wij ontwerpen unieke en resultaatgerichte websites. Websites waarmee u uw doel bereikt en waar u trots op bent. Responsive, zodat ze op ieder apparaat bekeken kunnen worden. Wij denken met u mee en gaan samen voor het beste resultaat.

Onze aanpak

Geen enkele website is hetzelfde. Soms is het alleen een online presentatie, vaak is het meer. Daarom bespreken we samen al uw wensen en eisen om de uitgangspunten te bepalen. Hierna werken we het project met de juiste technieken en functionaliteiten uit. Wij zorgen ervoor dat uw website de juiste uitstraling heeft en de juiste informatie bevat, zodat uw website weet te overtuigen en bezoekers uw klanten worden!

Voldoet uw website niet meer aan de eisen / wensen van deze tijd? Al onze websites worden aangemeld in Google en voldoen aan de wettelijke eisen AVG.
Of heeft u nog andere wensen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Websites

Bent u op zoek naar een partner voor alles op het gebied van website en webdevelopment? Gelukkig heeft u ons gevonden. Ons team van front- en back-end developers, vormgevers en zoekmachinespecialisten staat graag voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat.

Hosting

Bij Divato IT Solutions kunnen wij ook uw website hosten op onze snelle en stabiele server Bij Divato IT Solutions doen wij ook aan domein registratie, Domein registratie is dat klanten naar uw internet pagina worden gebracht door het in te typen van een naam, want anders zouden mensen een reeks nummers moeten onthouden voor elke website en dat is niet al te handig. Ook zorgen onze infrastructuur en opslagen voor maximale bereikbaarheid van van je website.

RECENTE WEBSITES

Divato IT heeft voor het bouwen van uw website een samenwerking met By Bits & Pieces

Divato - Referentie By Bits & Pieces
TOP