Online desktop


Wat is Online Desktop?

Met een online werkplek heeft u middels een dataverbinding altijd en overal toegang tot uw digitale werkplek; een "Online Windows werkplek". Een willekeurige computer met internetverbinding en een webbrowser is alles dat u nodig heeft. U kunt werken op kantoor, thuis, bij de klant, of op een locatie waar (draadloos) internet aanwezig is. De online werkplek wordt ook wel eens een online desktop genoemd. Overal waar u inlogd heeft u uw eigen desktop met uw applicaties en data.

Werken waar u maar wilt

Al wat u nodig hebt, is een internetverbinding. Gebruikt u een computer thuis? Op hotel? Uw iPad? Zolang u verbinding hebt, staat uw bureaublad klaar. Mét al uw programma's en bestanden. Ons hypermoderne datacenter heeft een gegarandeerde stroomvoorziening en maakt gebruik van razendsnelle verbindingen. Uw informatie is dus altijd en snel bereikbaar.

 Veilig werken, back-ups en updates

Ook worden toezicht gehouden van de verbindingen voor het voorkomen van gevaarlijke virus en malware. Ook wordt  3x in de week updates gedaan voor het voorkomen van het verliezen van uw data. en ook worden er updates geïnstalleerd zodat er geen openingen zijn in de beveiliging van uw systeem.

TOP