Support

Het is een prettige gedachte dat u bij storingen kunt vertrouwen op de helpdesk van Divato. 24 uur per dag, 7 dagen per week

De kwaliteit en stabiliteit van uw automatisering hebben grote invloed op uw bedrijfsvoering. Calamiteiten en/of uitval van internet en e-mail hebben vervelende consequenties: onnodige kosten (binnen uw bedrijf) en ontevreden klanten. Vanzelfsprekend kunt u zich dat niet permitteren.

Het is dus belangrijk dat uw systeem goed functioneert en onder alle omstandigheden blijft werken. Wij bij Divato willen en kunnen u hier bij helpen. Door onze ‘check up’ monitoring en onderhoud houden wij uw systeem in uitstekende conditie. Daarnaast staat ons team direct klaar om te helpen mocht er desondanks iets mis gaan!

24/7 Support

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Ook buiten kantooruren verhelpen we uw computerproblemen.  Dan reageren we razend snel op uw telefoontje. Op afstand loggen we in op uw systeem en nemen tijdelijk het beheer van uw computer over. Lukt het niet om uw problemen online te verhelpen? Geen nood: onze professionals komen naar u toe om de storing op locatie op te lossen.

Monitoring

Divato beschikt over een geautomatiseerd systeem waarbij uw systeem structureel wordt gemonitord. Wij bieden deze service zodat wij op afstand uw systeem preventief kunnen beschermen tegen mogelijke problemen, waardoor kans op storingen en slecht functionerende systemen veel kleiner wordt.

Check-ups

Wij doen een periodieke check-up binnen uw bedrijf. Wat houdt dat in? Tijdens deze check-up zal onze professional uw totale IT omgeving "hardware" en "software" controleren en wordt deze zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd. Dit is een diepgaande scan van al uw geautomatiseerde processen welke een zeer preventief karakter heeft. Het garandeert uw organisatie van een zo goed mogelijk functioneert systeem.

Netwerk

Uw computernetwerk is de ruggengraat van uw bedrijf. Helaas is gebleken dat veel bedrijven hun computernetwerk niet goed op orde hebben. Dit is jammer, want een goed netwerk met kwaliteitsonderdelen kan een groot verschil maken in performance en bedrijfzekerheid.

Infrastructuur

Een sterke infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief en productief kan werken. Daarbij horen uiteraard de werkplekken met bijbehorende randapparatuur, maar ook de bekabeling, telefoons, printers, firewalls en modems.

Connectivity

Divato is al enige tijd geautoriseerd dealer van RoutIT waardoor wij in staat zijn voor u datalijnen aan te vragen en te beheren. Van ADSL tot Glasvezel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn legio. Bij problemen heeft u één aanspreekpunt zonder frustratie over onbegrip en papierwerk!

Bedrijfsnetwerk

Een ervaren partner voor de inrichting van uw bedrijfsnetwerk. Divato heeft het genoegen haar diensten te mogen leveren aan zowel compacte organisaties, als bedrijven met een veelvoud aan werkplekken. Een goed systeem is cruciaal voor vrijwel alle bedrijven!

TOP