VoIP

VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor je telefonie.

Mobiel integratie

Als ondernemer maakt u vaak gebruik van zakelijke telefonie. Zowel via de vaste lijn als uw mobiele telefoon belt u met uw netwerk. Deze vorm van integratie zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de VoIP telefooncentrale.Door uw vaste- en mobiele telefonie te integreren stelt u uw medewerkers in staat flexibeler en sneller zaken te doen. Ze zijn namelijk onder één nummer bereikbaar en beschikken op hun smartphone over de functionaliteiten van een vast toestel zoals doorverbinden, verkort kiezen en conference gesprekken. Hierdoor wordt de kwaliteit van het contact met klanten en collega's aanzienlijk verbeterd.

Bellen met app!

Met de HIPPER app voor Android en iPhone kunt u uw telefooncentrale bedienen via uw smartphone. Zo heeft u te allen tijde en overal controle over uw bereikbaarheid; op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg. Hipper werkt als een afstandsbediening van uw bedrijfstelefooncentrale.Met Hipper kunt u een binnenkomende oproep opnemen, u kunt een gesprek doorverbinden. Ook zijn uw contactpersonen en uw belhistorie aanwezig.Vanuit de belhistorie kunt u eenvoudig een gesprek opzetten.

 

Thuis werken

Met de app Hipper kan je ook thuis werken met de combinatie van Online Desktop . Zo kunt u en uw medewerkers flexibeler en sneller werken.

TOP