Web applicaties

Divato bouwt en koppelt gebruiksvriendelijke webapplicaties sinds 2004.

Een webapplicatie is eigenlijk een soort programma wat je niet hoeft te installeren en gewoon via het internet kan gebruiken en dus overal gewoon bij kan via uw internet browser.

 

Webapplicaties zijn ontwikkeld om het werken makkelijker te maken. Het is een programma welke de gebruiker in staat stelt om de meest complexe bedrijfsprocessen op een eenvoudige en efficiënte wijze te beheersen.

Webapplicaties worden meestal gebruikt om grote en ingewikkelde informatiestromen te ordenen en deze op juiste plaats binnen uw organisatie op te slaan en te openen. Hierdoor heeft iedereen binnen uw organisatie op het juiste moment en op elke plaats (gewoon via een internetbrowser toegankelijk) toegang tot de juiste data en informatie.

 

Webapplicaties zijn ontworpen om uw organisatie beheersbaar te maken. Iedereen in uw organisatie heeft of werkt met informatie die voor hem/haar bestemd is.  Zo wil een directeur een snel en duidelijk overzicht en willen medewerkers geen overbodige of herhaalde herhalingen hoeven uit te voeren. Uw gehele organisatie kan door een webapplicatie een beter inzicht hebben in de uit te voeren processen en deze indien nodig te optimaliseren.

 

Wij bij Divato luisteren naar uw wensen en zijn in staat om onderzoek te doen waardoor wij een webapplicatie op maat kunnen ontwerpen.
Software ontwikkelen is voor Divato een dagelijkse taak. Echter, om zo’n webapplicatie te ontwikkelingen meer nodig dan alleen maar programmeren. Bij een webapplicatie op maat komt veel bij kijken. Divato heeft zichzelf daarom van de juiste bedrijfskundige en organisatorische kennis weten te verzekeren zodat wij u een geïntegreerd systeem met de juiste functionaliteit kunnen aanbieden tegen de best mogelijk kwaliteit-prijs verhouding.

 

Inzichtelijker. Efficiënter. Minder arbeidsintensief. Dat is het effect van slimme webapplicaties op uw bedrijfsprocessen.

We hebben alle expertise in huis om een maatwerkoplossing voor u te realiseren. Zelfs het koppelen aan bestaande systemen is geen enkel probleem. En dankzij responsive design is uw applicatie ook perfect toegankelijk via een tablet of smartphone. Zo makkelijk kan het zijn!

Hoe gaan wij te werk

I.

Analyse van uw wensen, processen, procedures en visie.

II.

Op basis van deze analyse een voorlopig adviesvoorstel, Hierin komen uw wensen, uw doel en uw verwachtingen duidelijk aan de orde.

III.

Op basis van dit voorstel en feedback een blauwdruk aanmaken.

IV.

Blauwdruk en basisprototype voor test voorleggen. Hierin is het noodzakelijk dat gebruikers en belanghebbenden betrokken raken en feedback geven.

V.

Uitgewerkte en op maat gemaakte prototype ter gebruik aanbieden, waarbij mogelijke gebreken opgespoord kunnen worden. Dit zal de uiteindelijke basis vormen voor de ontwikkeling van de definitieve webapplicatie.

VI.

Een ingebruikname van de webapplicatie door uw organisatie.

VII.

Divato garandeert solide support en hosting van de webapplicatie.

TOP