Websites

Bent u op zoek naar een partner voor alles op het gebied van website en webdevelopment? Gelukkig heeft u ons gevonden. Ons team van front- en back-end developers, vormgevers en zoekmachinespecialisten staat graag voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat.

Wij regelen zowel het onderzoek vooraf, de vormgeving, tekst, fotografie, uitwerking en onderhoud. Wilt u geen omkijken hebben naar uw website? Dagelijkse controles of uw website nog goed online staat en goed gevonden word? Geen probleem. Wij onderhouden uw site indien gewenst.

Wanneer we het hebben over webdesign en webdevelopment (het technisch bouwen van een website), spreken we over een heel breed onderwerp. Van statische site met puur informatieve pagina’s tot aan interactieve webshops en mobiele applicaties.

U kunt het zo gek niet noemen of het is mogelijk op het “World Wide Web”

Waarom kiezen voor Divato

  • Innovatief design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vooruitstrevende technologiën
  • Alle diciplines onder één dak = één aanspreekpunt
  • Sterke en strakke projectplanning en begeleiding
  • Doegericht en unieke designs
  • 24/7 support

 

Ons werk procesin 3 stappen

Onze werkwijze: Uw allround IT specialist voor betrouwbaar, eerlijk en snelle support.

Strategie & planning

Deze eerste stap is cruciaal voor een goed resultaat. Wij gaan met u aan tafel om zo het beste resultaat te behalen.

Design & Ontwikkeling

Nu kunnen we beginnen aan de uitwerking. Gebruiksvriendelijk en een comfortabele huisstijl staan nu hoog op de agenda.

Testfase & lancering

De laatste fase is de test fase. Na grondig testen door ons team wordt het project aan u gepresenteerd, en met u doorlopen.

Bij het ontwikkelen van een professionele, gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde website komt veel kijken. Eigenlijk is webdevelopment een verzamelnaam voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Ook hiervoor kunt u terecht bij Divato.</strong.

Het programmeren kan grofweg worden gesplitst in "Front end development" en "Back end development". Bij front end ontwikkeling worden de visuele aspecten van de website of webapplicatie gemaakt. Het back end gedeelte bestaat uit het mogelijk maken van interactie tussen de gebruiker en de website

 

TOP